If you’re new here DO NOT make a thread!

We've seen an abundance of useless threads made by new people here, so instead of polluting the board with junk,take a look at this guide here before making a new thread

Yeah, I got it
Make a new threadPost a reply
127.76 KB

chloe moretz 1403431909528_chlomo_support.png
!Mu5DJ1d1S.chlomo_support.jpg 127.76 KB, 1313x746
We strive to make chlomo as good as we can so if you have any sort of problems (with the site or the community) or if you want to give some creative input, this is the thread to do it.

You can also post here if you want to test posting, deleting a post, quoting and things like that.
221 posts and 39 image replies omitted
try this to get yourself de-listed
Also, since you hang around on 8chan and the admin there is a contributor to vichan
you could ask him if there is a way to add dnsbl_exceptions dor IP ranges
19.57 KB

chloe moretz 1423683892268_Awesome.png
!CHLOE6iOUoAwesome.jpg 19.57 KB, 192x176
I see. I've saved it and will try it out tomorrow. Thank you!
for* IP ranges
67.99 KB

chloe moretz 1423684008409_Thumbs_Up.png
!CHLOE6iOUoThumbs_Up.jpg 67.99 KB, 549x513
Hotwheels? Alright. I'll do that as well. Thank you!
I don't know his name but this is his email: admin@8chan.co
1.51 MB

chloe moretz 1423684212722_chloe_moretz_armani_prive_show_45.png
!CHLOE6iOUochloe_moretz_armani_prive_show_45.jpg 1.51 MB, 2758x4136
Oh. Cool. That makes things easier. I was gonna go have someone hunting for him at the IRC again.
436United Arab Emirates 73d8
438Australia 3f54
440United States!!IS6DIp0wSY
wanted to see what a header was/is

Wanted to try the gray bar thingy.
441 48a9
how do I get an gold account please email me seithlaborde@yahoo.com
94.63 KB

chloe moretz 1427981117902_april_fools.png
  442Denmark bbab
bbabapril_fools.jpg 94.63 KB, 480x720
443Australia 3f54
1.9 MB

chloe moretz 1428942182475_IMG_0376.png
!PSta06wUaUIMG_0376.png 1.9 MB, 1536x2048
So yeah, this. Its on an Ipad air with Safari.
447France 560d
you can clear cache?
yeah, looks like a caching issue
4.56 MB

chloe moretz 1428945047025_IMG_0377.png
!PSta06wUaUIMG_0377.png 4.56 MB, 1536x2048
Yeah, I figurd that out. Wish I didn't clear it, because now Im stuck with the mobile version.
The mobile design looks ugly on a tablet. Its functionality works great for phones, because they are smaller, but its terrible on tablets because they are bigger.
I now have to scroll 2 pages down to actually reach a thread to click on. It now looks like a blown up site that was not meant for the size of the device.

On my comp and phone its all awesome, but I just dont get why that had to change.
Thank you thank you thank you!!!!!!
yeah, I see the problem
I'll find a workaround for it
137.25 KB

chloe moretz 1429254799592_Love.png
!CHLOE6iOUoLove.jpg 137.25 KB, 1920x1080
GG, I tried posting from my phone (Android) but every time I click on a post no. to tag/quote a post, it opens the full thread instead to that post. Apparently, it happens also to Dutchie on iOS and ChlobroCZ on his desktop (which I'll assume is Windows).
should be fixed now
455Czech Republic!JEEJ31tuSA
GG, when I hover old post link like in >>>/chloe/69836 my whole page freeze and crash. Is it normal? And I have to refresh it or wait quite a long time till preview loads. I think it would be good if old link like that didn't have preview.
what browser?
did you try clearing the cache?
Do you get an error message? try opening the console (f12) and see if it throws an error there
457Czech Republic 9dba
Google Chrome. Cleared cache loaded chlomo again and did ctrl+f5 but still when i hover above any older (150 posts ago for example) posts link it freeze. It happens on mobile too. No error message even in console.
I'm not sure there's anything I can do
usually it takes a while for me as well if I rollover a link to another thread but at least links in the same thread (even more than 150 posts ago) seemed to run well
459Czech Republic!JEEJ31tuSA
It's okay. I found out it's only Chrome's fault because he freezes immediatelly. Other browsers like IE just don't show the preview :D .. I tried it on lot of different computers at school and only Chrome was bad.
Do you use chrome btw?

I'm talking about posted old links like here for example: >>>/chloe/71019
it works on both chrome and firefox for me but like I said it will take a while for that to show up since it's a different thread
461Czech Republic!JEEJ31tuSA
ok thanks
462Czech Republic!JEEJ31tuSA
Tried proxy and it works so it's maybe cloudflare problem?
I dunno what the cause is but I'll have to look into it
464Czech Republic!JEEJ31tuSA
It works normally for me now even without proxy.
465Australia 7fdd
Chlomopedia link in sidebar is linking to archive

When posting on the mobile site, the page goes all the way up to the first post while typing. It's pretty annoying. Especially when there are new posts there that might be useful to read before posting. Is there a way of that not happening?
469Denmark bbab
Top teaser for "At Sbenu, meet and greet" is missing the last letter, t.
470Denmark bbab
Top teaser for "35 UHQ upgrades" should be 40 UHQ upgrades
471Denmark bbab
Wrong link in the gallery 2008 for the poker house screening june 23.
474Australia 4e05
Can't read spoilers on my iPad anymore. I can click all I want, but nothing happens.
fixed (clear cache might be needed)


I don't get what you mean. Can you provide a step by step guide for reproducing?
For example
>on tablet
>open a page with multi posts
>scroll to bottom
>open form
>type something
>close form
>page moved to the top post

Seems to work for me and nothing changed since before.
Can you see this one? maybe it happens only on certain pages
On iPad and iPhone
I click on the post thingy at the top right of the page
I click inside the reply field
The page goes to the top, right to the first post
479Denmark bbab

The first 8 pictures, ie all the 800px versions, are just dupes/smaller versions of the 3000px versions in the folder.
128 KB

chloe moretz 1434619655736_CarolynWerewolfR3_DarkRoots.png
  480Australia d624
d624CarolynWerewolfR3_DarkRoots.jpg 128 KB, 600x867
64 KB

chloe moretz 1434619683091_CarolynWerewolfCloseUpOriginal.png
  481Australia d624
d624CarolynWerewolfCloseUpOriginal.jpg 64 KB, 600x867

I tested it on an iPad Air and I can't seem to replicate your problem. I noticed that when you press/tap something like a button or textfield it will show a gray area of the area you pressed. Maybe telling me what part gets grayed out when you press the "post message" textfield might help
484Denmark bbab
I have a real annoying problem in Chrome.

Several times I have now experienced, while writing a post, that Chrome suddenly blue-screens on me saying something about it failed to do something, and then I have to write my post all over again.

Really annoying. I can't reproduce it, it just happens from time to time, but it does happen every day. It happens on random times, so if I just leave a thread on and does nothing (or go AFK) I can come back to the error screen.

My guess it's something to do with the dynamic ajax updating.
485United States!No.7//JDvE
Bro, if Chrome is bluescreening your computer I'm pretty sure you have bigger issues at hand. Assuming you are only experiencing the problem on this site, but still a warning of bigger issues you should be concerned with.

A few suggestions:
1. Make certain latest chrome version is installed, it should do this itself, but still check. If you are running the beta or alpha branch consider moving back to the stable branch.
2. Latest drivers, check your devices.
3. Windows update, check the optional updates for new drivers, install them and other windows updates that it offers.
4. Make certain antivirus software is fully updated with latest definitions, do a full scan.
486Denmark bbab

maybe I should explain further. Bluescreen was a bad word. It is only Chrome that crashes into it's error pages saying something along the line that "Oops, something went wrong. Bla bla. Try to refresh page or close down browser etc".

And it only happens on Chlomo, though I mostly use Chrome for Chlomo (I still use both IE and Firefox for most other sites).

So, windows isn't crashing. And Windows is fully up to date so is Chrome. No beta's.
I'm getting the same problem so it's definitelly something with the site
488Denmark bbab
The Dolly Magazine photoshoot says May 2011:

My info is that the photoshoot was taken on February 16, 2012 by Bleacher.
494Denmark bbab
Check support email
42.14 KB

chloe moretz 1436070608417_11239_101973856495112_100000474945420_54102_7323646_n.png
  495Australia 6b11
6b1111239_101973856495112_100000474945420_54102_7323646_n.jpg 42.14 KB, 604x453
298.96 KB

chloe moretz 1436117992445_chloe_moretz_allure_photoshoot_2400_11.png
  496Denmark bbab
bbabchloe_moretz_allure_photoshoot_2400_11.jpg 298.96 KB, 1000x749

The gallery for Allure does not seem to show the thumbnail for this picture. The picture is there, just not part of the viewable thumbnail gallery.

It should be on page 1, but page one only has 499, but should have 500 pictures and stops with


And page 2 starts with


The problem with this is, that automated download agents will not catch this picture since there is no link to it on page 1 or 2. You can view it, if you click on the last image (chloe_moretz_allure_photoshoot_2400_10) and then click next in the preview image pop-up.

Maybe this is an error that also applies to other galleries with more than 500 images? Unless, I'm just blind and not seeing 2400_11
497Czech Republic!JEEJ31tuSA
I have same problem. But I think it might be Chrome problem too beacause it happened on other sites to me (but I had always one tab with chlomo open and that tab was crashed too, other tabs fine.)
499Australia b5f0
Post hover pop-up sometimes flashes
500Denmark bbab
That happens a lot to me. Seems to be if the hover post is placed where cursor is or too low on screen. Scrolling up and then hover over thread number so the hover post has room to show above seems to work for me as a "temp fix".
yeah, that's an old issue
you might need to clear the cache but it should be okay now
(the post hover will always go below the post link, which should mean no flickering, but your post might get cut off so you'll need to scroll down)
503Czech Republic!JEEJ31tuSA
I think I know what's the cause of these crashes already (at least for me). Chrome crashes when I keep tab with modville opened for long time. Not sure if it happens with mod.php in url on /chloe/ board (browsing as mod).
504Denmark bbab
The new mouseover hover on linked posts looks and works great…

… BUT… Could you make it do the pop-up post hover even if post is slightly visible. I mean, as it is now, it will not hover a post if just 1 pixel of it is visible, which is confusing since that 1-2 pixels can be hard to see being highlighted at the top of the screen.

So maybe make some form of buffer? Like if only 5 pixels or less is visible, then show pop-up or something?
I've added a 30px gap. Hopefully that should suffice
as usual, clear cache might be needed
2.94 MB

chloe moretz 1438619106797_Excitement.png
  506Denmark bbab
bbabExcitement.gif 2.94 MB, 307x264
7.1 KB

chloe moretz 1438975863770_kk.png
  511United Arab Emirates!.e.JEEj...
!.e.JEEj...kk.png 7.1 KB, 182x135
these buttons are covering the return to site button .
moved them to the right
should be fixed now
528Brazil 9740
Those theme links on bottom did not work…
the changes are small and subtle
try to put the mouse cursor over the "leave thread" button then change the theme and try again
if the colors are different then it works
531Denmark bbab
When I click on a referenced ID (those in the squared box, not the >>ID ones) it will only take me to the post if it's on the same page as what you can see on screen. It will not scroll down to the post if it's out of screen view, but simply scroll to the buttom on what you can view on screen? Which is confusing.

The other way around works fine, ie clicking on a >>ID will take you to the post being referenced.

At least not in Chrome.
refresh the page
I implemented a workaround
533Denmark bbab
Yep, works now.

Though, the first thread I tried it on (the current numbered) Chrome frooze and gave me a pop-up about the script taking too long, but ignoring that it worked.
534Denmark bbab
Also as Dani pointed out in the numbered thread. The banner in the top bar states the 5th wave Q&A to be today, but it's not before tomorrow monday the 31st.
535China 05af
please tell me how to delete my posts,I am new here but been loving Chloë for so long ,please tell me,thanks. :)
on desktop - rollover your post, press the "X", press delete
I don't know what's wrong.
Still not working =(
173.58 KB

chloe moretz 1441229873485_chlomo.png
  538Czech Republic!JEEJ31tuSA
!JEEJ31tuSAchlomo.jpg 173.58 KB, 1532x758
I'm experiencing this problem with chlomo gallery for some time now. Not all the thumbnails of photos are loading (loading of the page is complete) and I have to refresh the page at least 2 times to get them all loaded.

I've tried different browsers but all with the same result.

I think I have this problem since the shoops category was added and the gallery was moved to subdomain static.chlomo.org (but I'm not sure if you moved it or it was in this subdomain before).

I will post a support ticket
542Czech Republic!JEEJ31tuSA
a support ticket? to webhosting support?
635.13 KB

chloe moretz 1441276248138_chloe_moretz_hollywood_reporter_01_1.png
  543China 78ea
78eachloe_moretz_hollywood_reporter_01_1.jpg 635.13 KB, 1047x1572
do we have some apps of this site?
545China 78ea
another question is how to respond someone here ? thanks a lot (sincere enquiry)
546Czech Republic!JEEJ31tuSA
If you want to respond to a post, just click on the ID (#545) in the right upper corner of the post. It will create link like this >>545

Also this guide might be helpful for you >>4
yes, well, I was going to but realized why the problem appeared in the first place
pretty sure I can fix it myself

no apps
we might have some in the future but for now the site is mobile friendly and pretty close to an app (apart from notifications)
problem solved
549Czech Republic!JEEJ31tuSA
550China 2b26
thanks a lot
551China 2b26
we will expect for it coming ,thanks you
552Sweden 0736
What happened to 'View latest posts'? I can not open large threads, with many hundred post and thumbnails, on my phone. The threads are just too big and make my browser freeze up.
it was modified
"enter thread" will load by default the latest posts
18.67 KB

chloe moretz 1441484873257_chloe_moretz_if_i_stay_tour_san_francisco_083.png
  554Sweden 0736
0736chloe_moretz_if_i_stay_tour_san_francisco_083.jpg 18.67 KB, 312x238

Ah, I see. Thanks!
556Australia 3b6f
can you whitelist my ip range pls
558Australia be87
I still get captcha/invalid security token when I try to edit posts
that's because you made that post with a different IP (49.183 instead of 49.184)
try again now
560Australia 48c0
all good
2.29 MB

chloe moretz 1443642085077_gallery.png
  599Czech Republic!JEEJ31tuSA
!JEEJ31tuSAgallery.png 2.29 MB, 1364x1296
Are you planning to fix the tags in the gallery?
In Photosets (2015) and half of Photosets (2014) every set is tagged as - NEW. And every other older set is tagged - UPDATED.

It's pretty difficult to find actually updated and new sets like this.

Maybe updated or new set should stay tagged only for some time.
go to the gallery and Ctrl + f5
601Czech Republic!JEEJ31tuSA
No difference :/ Tried other browsers too.
602Czech Republic!JEEJ31tuSA
Now it seems fixed :)
121.41 KB

chloe moretz 1444573270813_Screenshot_2015-10-11-23-20-10.png
  605Korea, Republic of 093b
093bScreenshot_2015-10-11-23-20-10.png 121.41 KB, 1080x1920
am i banned?
do as it says there and mail that IP that you have problems with to support@chlomo.org
607Korea, Republic of 093b
i have just sent an email
my ip is
23.04 KB

chloe moretz 1444653693160_chloe_moretz_texas_killing_fields_03.png
!CHLOE6iOUochloe_moretz_texas_killing_fields_03.jpg 23.04 KB, 265x400
GG, remember this? >>422
So, I asked Hotwheels and he said, "He could simply add a CIDR. or"
I forgot my exact IP that time so I said that for simplicity sake, let's pretend the range was 192.168.1.xxx.
" tell him to allow"
1.51 MB

chloe moretz 1445183714001_chloe_moretz_armani_prive_show_45.png
!CHLOE6iOUochloe_moretz_armani_prive_show_45.jpg 1.51 MB, 2758x4136
Thank you!
The gallery is acting weird.
Loading problems and service not available messages. Its been like this for the last 12 hours or so.
Sometimes I can't open anything.
At this moment its working again, but a minute ago nothing worked, Its very inconsistent.
5.66 MB

chloe moretz 1445621428533_avengers_2.png
!CHLOE6iOUoavengers_2.jpg 5.66 MB, 3700x2313
GG, I've some suggestions. They're mostly focused on the mobile experience side of Chlomo though:

1. It would be cool if we've a (You) written right after a the tag no. when we're quoted. For example:
>>614 (You)
It would be easier to identify if someone replied to us especially because, when using a mobile/touch device, we can't hover over it like with a mouse.

2. Maybe, there could also be some sort of on/off toggle for autoupdates, like a tick box. It's help people feel more secure that Chlomo is not eating up mobile data in the background when they're not using the phone (also as opposed to closing the browser each time and reopening it again after) and in the case of people having those horrible moments of very very slow internet connection speeds while doing other things, they can disable autoupdates when not using Chlomo to help with that as well.
617Australia 335d
whitelist please
#1 and #2 are good ideas, just not sure when/if I will get to them
619India d69f
The 5th wave movie is awesome awesome awesome and your acting is super and very good.
60.07 KB

chloe moretz 1453875834669_Funny_You_Should_Say_That.png
!CHLOE6iOUoFunny_You_Should_Say_That.jpg 60.07 KB, 313x315
You didn't like 3? :(
184.13 KB

chloe moretz 1455449284226_chloe_moretz_flaunt_magazine_10.png
  622Czech Republic!JEEJ31tuSA
!JEEJ31tuSAchloe_moretz_flaunt_magazine_10.jpg 184.13 KB, 871x1107
Would it be possible to fix hovering quote tag on mobile version?

I mean if you touch the tag it will show you the quoted post (for a second) but also it will open full thread (the link on the quote leads to full thread not _latest). The best would be if it only showed the quouted post and didn't open whole thread. And only if the quote was outside of _latest posts it would open whole thread.

In short if you touch quote on mobile version it would just show the buble with quoted post and won't jump to the post because jumping means that it will open fx. this link:


= full thread = slow on phone = lot of data = bad
these are two fixes in one
1) tapping a post link on mobile should just show the popup, not open the link
2) clicking links to posts should remain in the short thread version (if the quotes post was from there as well)

the first issue should be pretty easy to fix
the second one I will need to dig into, but it's something that had been annoying me for a long time as well
624Czech Republic!JEEJ31tuSA
Okay, thanks
38.65 KB

chloe moretz 1455704742058_needbrainbleach.png
  625Australia 110a
110aneedbrainbleach.jpg 38.65 KB, 370x397
When i click the link for "Chlomo and PicturePub.net present 119 exculsive pics" i get sent to a page that says "name" and "password", yet i cant find anywhere where i can create an account.
sorry about that
refresh the page and try again
I thought I fixed it days ago
surprised no one mentioned it until now
56.18 KB

chloe moretz 1458687963673_nyt1.png
  627United States f080
f080nyt1.jpg 56.18 KB, 638x800
Hello. Somewhat regular poster here.

I'm not able to post unless I include a pic or gif in the process. Any posts without one say they are automated and discarded, and suggest refreshing which changes nothing. This has gone on for over a week. Since others are still posting just text this must not be site change so something is wrong. Anyone have any solutions? Thanks.
39.28 KB

chloe moretz 1458706697850_33VNqVr.png
!CHLOE6iOUo33VNqVr.jpg 39.28 KB, 1006x381
Hi, GG. Chlondike sent you an email. He can't post or even access the site.
I need the IP

did you try the regular things like clearing cache, trying to post again in an incognito window or trying other browser?
280.76 KB

chloe moretz 1458763863178_Chloe-Moretz-partant-de-chez-Earthbar--West-Hollywood-0.png
  630United States f080
f080Chloe-Moretz-partant-de-chez-Earthbar--West-Hollywood-0.png 280.76 KB, 615x300

>>did you try the regular things like clearing cache, trying to post again in an incognito window or trying other browser?

Just cleared the cache and tried incognito, still can't post text only. Not sure why Firefox would be the issue. I used it for years here.
631United States f080
Ok, so it seems I can post using Internet Explorer. Why would Firefox be the culprit? Surely, others are using that browser too.
any extensions you might have?
633United States f080

I have exactly one extension, Ad-Block Plus which I've had for years.
did you try disabling it on chlomo?
635United States f080

Just did and posts still discarded using FF.
26.97 KB

chloe moretz 1458767135273_not_picking_my_ear.png
  637United States f080
f080not_picking_my_ear.png 26.97 KB, 126x126

If this is for deleting individual entries I don't understand the instructions. What form field is it referring to? I don't get it.

And now I can't post through IE. Getting a database error, server/socket issue.
639United States f080
After trying again and getting a post discarded/flood warning, I can use IE to post. WTH
long story short is
the issues is most likely on your side
and I can't think of no solution besides clearing cookies and form data
642United States f080

Well I'd try to clear the form data if I knew how. I'm clicking on the field here, this box, but then what? Arrow down? I'm lost.
Ctrl + shift + delete
>form and search history
644United States f080

Well I'm screwed because that didn't work either. Thanks for trying though.
look up how to create a new (blank) firefox profile and try with that as a test
additionally try restarting firefox in safe mode
284.42 KB

chloe moretz 1458805736562_045_2.png
!Mu5DJ1d1S.045_2.jpg 284.42 KB, 960x720
welp, now I'm getting it too -___-
647United States f080

Something within the site not agreeing with FF?

I can't get into safe mode anyway; I tried and instead my PC went and forced a 45-minute system check on me.
649Romania 27cc
nothing on the site changed as far as I know and I have been using firefox on it for a long while
I can post as a mod and bypass it but without that the problem persists
I tried using a different firefox profile and still got the same problem
650United States f080

Sorta relieved that it's not just me. Maybe something on the latest version of FF that's the issue.
651Romania a795
I'm hoping that's the case as well
90 KB

chloe moretz 1458963700975_cgm_N2-SHOVE-U.png
  652United States cf5e
cf5ecgm_N2-SHOVE-U.jpg 90 KB, 1231x772
I am getting a lot of "Your request looks automated; Post discarded. Try refreshing the page and posting again" errors. I'm using Firefox on Ubuntu.
653Romania f744
what version of firefox?
Because if it's 45.0.1 then it doesn't work for any of us. The only workaround so far is to post an image as well when making a post, as that seems to work
658.98 KB

chloe moretz 1459006851989_chloe-grace-moretz-4.png
  654United States cf5e
cf5echloe-grace-moretz-4.jpg 658.98 KB, 4005x2197
45.0! You got it! That's how I got my question to you posted. I realized I'd successfully posted a OC & Macro, it was just text that's fail. Thanx.
655United States f080

Me again. Newest version of FireFox installed and the problem seems to be rectified.
657Denmark b3f1
The link to the "previous thread" in the new Chloë Moretz new pictures thread v10 only works for mods
658Czech Republic!JEEJ31tuSA
659Switzerland acb1
I love this site and I really want to download most of the Photoshoots ans Photosets but that takes AGES to do that manually, can you please add a download button to download a Set/Shoot automatically?
660Czech Republic!JEEJ31tuSA
I would suggest you to use Chlomo Folders: >>>/chloe/30117
661Pakistan 47fc
Anyway to update the flag file?
662Romania 3b1e
this is indeed the best solution: >>660

Sure. What do you want updated?
663Denmark e905
Looks like the New VIdeos Thread #3 is no longer bumping

664Denmark e905
nm, problem solved by making new thread since it was way overdue anyway.